Over ons

Mijn naam is Cristel en ik ben eigenaresse van Beekwilder autorijlessen. Ik word door leerlingen omschreven als een vrolijke, gedreven rij-instructrice met veel mensenkennis en geduld. Door mijn affiniteit met auto’s en het verkeer ben ik begonnen met les geven bij een grotere rijschool in Rosmalen. Door positieve ervaringen en reacties van verschillende leerlingen heb ik gekozen om mijn ambitie verder uit te breiden: een eigen autorijschool!

Samen werken wij aan één doel: jouw rijbewijs!

Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt in de auto. Zenuwen ontstaan voornamelijk omdat je niet weet wat je kan verwachten tijdens zo’n eerste rijles. Allereerst ga ik je op je gemak stellen door wat dingen over de auto en mijzelf te vertellen om vervolgens stapsgewijs de bediening van de auto uitleggen.

Je leert onder andere hoe je de auto rijklaar maakt en start, hoe de koppeling werkt, hoe je moet schakelen, hoe je moet remmen en natuurlijk hoe je moet sturen! Door deze deze aspecten in stappen te oefenen krijg ook ik een beter beeld van jou en kan ik mijn rijlessen op jouw niveau aanpassen.

Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat jij je prettig voelt onder het rijlessen. Mijn passie is om de rijlessen zo efficiënt en veilig mogelijk te houden. Door jou zoveel mogelijk op je gemak te stellen en voor te bereiden, wordt autorijden leuk waardoor je het beste uit jezelf kunt halen en met zelfvertrouwen je examen tegemoet kan gaan.

    Naam(verplicht)

    E-mailadres(verplicht)

    Bericht